fbpx

Nieuws

Subsidie groen dak (Sedumdak)

Gemeenten bevorderen particulieren, bedrijven en instellingen een groen dak

Isolatie Een groen dak kan worden aangelegd op alle dakbedekkingsoorten. Meestal worden er op de normale dakbedekking een aantal extra lagen aangebracht voor isolatie en om het regenwater vast te houden. De bovenste laag bestaat uit een grondmengsel met planten. Op warme dagen werkt een groen dak isolerend.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

De onderliggende ruimte blijft een aantal graden koeler. De groene laag zorgt ervoor dat de zon de onderliggende laag, de oorspronkelijke dakbedekking, niet kan aantasten. De groene laag beschermt de oorspronkelijke laag, waardoor de levensduur van de oude laag verlengd kan worden tot wel 40 jaar. Daarmee bespaar je ook op de afval en de kosten van een nieuwe dakbedekking. De beplanting van een groen dak kan bestaan uit vetplantjes, sedum (vetkruid), kruiden, mos en gras. Je ziet ook wel steeds meer gebruik van bomen en struiken. Er zijn dus verschillende soorten groene daken (ook wel groendaken genoemd), bijvoorbeeld sedumdaken, grasdaken en kruidendaken.

Voor alle voorkomende dakwerkzaamheden

Bij Op en Top Dakdekkersbedrijf kunt u terecht voor alle voorkomende dakwerkzaamheden. Zo verlenen wij als dakdekkersbedrijf de volgende diensten: • Reparatie dak;Isolatie dak;Lekkage dak;Inspectie dak.

Wees onaangename verrassingen voor met een jaarlijkse inspectie.

Het dak van uw woning zorgt ervoor dat u er warm, droog en comfortabel bij zit. Ondanks dat het dak een lange levensduur heeft, betekent dit niet dat u er geen onderhoud aan hoeft te plegen. Het lijkt vanzelfsprekend en u staat er misschien niet bij stil, maar ongemerkt kan er schade optreden aan uw dak. Wanneer u dit niet op tijd ontdekt of laat repareren, kan dit voor een hoop onaangename situaties zorgen, zoals lekkages en gevaarlijke situaties bij een storm. Wilt u dit voor zijn, dan is een jaarlijkse inspectie aan uw dak aan te raden. Bij Op en Top Dakdekkersbedrijf kunt u dus niet alleen terecht voor dakwerkzaamheden, maar ook voor dakinspectie. Een deskundige komt jaarlijks langs en inspecteert uw dak volledig en mocht er tijdens een inspectie iets ontdekt worden, kan dit vrijwel meteen opgelost worden.

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar de mogelijkheden voor dakwerkzaamheden? Dan horen wij graag van u! Met meerderen vestigingen door heel Nederland is er altijd wel een vestiging in de buurt. Bekijk onze website voor al onze contactgegevens.

Voor Spoed bel met 085-1300 751

of open een Ticket klik hier

Den Bosch

073-2032 518

Amsterdam

020-2442 900

Breda

076-7002 546

Hilversum

035-201 962

Nijmegen

024-2022 686

Rotterdam

010-3075 411

Tilburg

013-2032 842

Utrecht

030-2272 353    Ervaring sinds 2005, wij werken met de beste materialen en service.

    Belangrijk Dit is onze nieuwe service – uw feedback helpt ons enorm om de juiste service te kunnen bieden. Dank u!

    Ondersteund door brancheorganisaties en partners