[tmc_custom_heading heading=”Spoedreparaties u bent bij ons aan het goede adres

Heeft u met spoed een dakdekker nodig in verband met reparatie, lekkage of schade?
Op en Top dakdekkersbedrijf staat bekend om de snelle responstijd op uw vraag en de kundige oplossing van de calamiteit. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor advies en uw dringende dakreparatie, zoals het verhelpen van lekkages binnen 24 uur.
Heeft u een dakdekker nodig voor advies, inspectie, vernieuwing of reparatie van uw dak?
Op en Top voert een vrijblijvende gratis dakinspectie uit. Zowel de dakconstructie, de opbouw en de dakbedekking worden geïnspecteerd met extra aandacht voor lichtkoepels, gevelaansluitingen, looppaden en warmteafvoerkanalen. Hieruit volgt een inspectierapport.
Indien gewenst volgt een reparatie- of een vernieuwingsplan welke wij zorgvuldig samen met u opstellen. Onze werkzaamheden worden duidelijk geoffreerd, het is de kracht van Op en Top dakdekkers dat u een volledig en juist beeld heeft van de kosten dan de dakrenovatie. Wij scheppen duidelijke verwachtingen bij onze klanten, waar we ons graag aan houden. Binnen budget, binnen tijd en boven verwachting.

Heeft u een betrouwbare partner nodig voor een langjarig onderhoudsplan voor uw daken?
Wanneer u bedrijfsmatig een pand (ver-)huurt en u wilt geen verrassingen ten aanzien van kosten van onderhoud, dan stellen wij graag een meerjarig plan met u op waarin de zorg betreffende het Dakservice boven uw hoofd wordt weggenomen. Op en Top voert jaarlijkse controles uit en de hieruit voortvloeiende herstelwerkzaamheden, naast het vooraf afgesproken en planmatig correctief onderhoud. U heeft geen zorgen meer.
“]

Op deze pagina vindt u de telefoonnummers en een formulier om ons te bereiken.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

NoodService
Wij hebben 24 uurdiensten omdat een lekkage zich niet aankondigd. Bel ons nu
085-1300 751
Advies Nodig
Heeft u vragen voor uw aankomend project ? Bel ons voor advies
Rotterdam 010 2032 842
Breda 076 7002 546
Tilburg 013 2032 842