DAKISOLATIE

Dak isoleren? Geld besparen? Mogelijkheden voor u dak te isoleren ?

Isolatie pannendaken, isolatie platte daken, isolatie schuin dak zonder aanpassingen.

Plat dak isoleren

Met PIR dakisolatieplaten kiest u namelijk voor de beste en eenvoudigste oplossing. Voor hellende en platte daken en bovendien zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.

De Kooltherm en Therma dakisolatieplaten hebben een prima isolatiewaarde. De platen hebben evenzeer in applicatie goede brandveilige eigenschappen. Bovendien scoren de isolatieplaten goed op gebied van duurzaamheid en kunnen ze eenvoudig aangebracht worden. Kortom zo kunt u op een uitstekende manier uw dak isoleren

Op en top dakdekkersbedrijf biedt dakisolatieplaten die wij perfect kunnen toepassen op platte daken. Deze PIR dakisolatieplaten kunnen wij ook in diverse afmetingen en varianten leveren.

Onze Kingspan, Unilin of Unidek isolatieplaten beschikken bovendien over een belangrijke FM approval: dat geeft aan dat de dakisolatieplaten zeer goede brandveilige eigenschappen hebben. Op deze manier behaalt u niet alleen een hoge isolatiewaarde, maar verhoogt u ook de veiligheid van uw gebouw.

De meeste energie gaat verloren via het dak. Met PIR isolatieplaten van Op en top dakdekkersbedrijf  kunt u immers voordelig en snel u dak isoleren. Ten eerste zorgt u  voor een aangenaam binnenklimaat; Ten tweede u bespaart natuurlijk ook op uw stookkosten.

Pannendak isoleren

Isoleren zonder verhoging van uw dak?
Dak isoleren maar u buren willen niet mee doen?
Voordelig isoleren van u pannendak?

Dakisolatie zonder uw dak te verhogen? Geen probleem. Onze dakisolatie is onder andere voorzien van een brandvrije schuimlaag, maar ook brandvrije isolatie en polyester lagen met luchtbellen. Samengevat zeer dun isolatie materiaal met maar liefst een dikte van 35mm, daardoor is het makkelijk verwerkbaar onder de vrije ruimte tussen uw dakpannen en dakbeschot.

De meest effectieve manier om warmte in uw woning te houden is dakisolatie. Daarom is reflecteren van stralingswarmte uiterst effectief. Deze techniek wordt al jaren gebruikt in de ruimtevaart en daardoor steeds vaker in woonhuizen toegepast. Kortom u bespaart namelijk al snel honderden euro’s per jaar op uw kosten. Warmte verlies komt het meest voor bij oudere woningen, doordat het dak meestal slecht geïsoleerd is. Al met al vergroot een goed geïsoleerd dak het wooncomfort aanzienlijk.

Dak isolatiefolie

Dankzij deze techniek is het ook mogelijk om rijtjeshuizen maar ook 2 onder 1 kaphuizen te isoleren. Voorheen was dit moeilijk omdat de dakisolatie platen vele centimeters dik zijn en uw dakpannen daardoor hoger kwamen te liggen dan die van de buren. Gelukkig is dit verleden tijd met ons thermo reflecterende dakisolatie folie.

Alle aanpassingen die vroeger vaak moesten worden gedaan aan uw dak, zoals aanpassingen aan de nokvorsten, loodaansluitingen bij de schoorsteen e.d. is vanaf nu verleden tijd. De totale kosten worden in tegenoverstelling tot traditionele technieken aanzienlijk gedrukt. Ook scheelt het erg veel tijd en ongemak. Alle werkzaamheden gebeuren aan de buitenkant van uw dak. Om die reden zult dus nauwelijks hinder ondervinden van de werkzaamheden. De dakisolatie die wij gebruiken houdt in de winter de warmte binnen en anderzijds in de zomer de warmte buiten.

Waarom is onze dakisolatie folie zo bijzonder?

Door de thermo reflecterende eigenschappen en de gelaagde watten, schuim en gemetalliseerd polyester is dit een zeer efficiënt middel. Samengevat  zal u honderden euro’s per jaar besparen.

De kenmerken:
-Is afstotend voor ongedierte, knaagdieren, vogels en insecten.
-Uitstekende thermische kracht.
-Duurzame isolatie.
-Waterafstotend en bestand tegen rotten.
-Licht in gewicht Volledig antiallergisch, zonder microstofdeeltjes, geen giftige stoffen.
-Isolerende werking zowel in de zomer als in de winter.
-Snel aan te brengen zonder veel overlast in uw woning.

Technisch kenmerken SF60 isolatiefolie

55-Laags

 

Certified ‘RC’ value: (iso 8301) 4.88
Afmetingen: 1,5m x 8
Brandklasse: BS EN 11925-2-2005 Class
Dikte: 100mm
Gewicht: 17,75
Totaal area: 12m2

Subsidie

Er zijn bovendien veel verschillende mogelijkheden omtrent subsidies voor isolatie in uw huis. Dan kunt u bijvoorbeeld denken aan glaswerk, vloerwerk, kruipruimte of natuurlijk dak isolatie.

De subsidies liggen bij een gemiddeld huis zoals een tussenwoning al snel op 750 euro en bij daken groter dan dat ligt het subsidie bedrag op 15 euro per m².

Als service naar u, trekken wij de subsidies die bij u van toepassing zijn, direct van het totaal bedrag af, zo krijgt u een goed beeld van de kosten en hoeft u daarom verder niks te regelen.
Hieruit volgt dat het isoleren van uw dak een goede investering waardoor die zichzelf terugbetaald. En tenslotte als bonus ontlast u het milieu er ook mee.

Besparing

Door uw dak goed te isoleren, kunt u per jaar mogelijk € 500,- aan stookkosten besparen. Een goed geïsoleerd huis is een stuk comfortabeler en beter voor het milieu. Alleen al via een niet geïsoleerd dak verliest een woning een hoop warmte, waardoor u meer moet stoken. Dat kost gas, veroorzaakt vervuiling en CO₂-uitstoot, en versterkt klimaatverandering.

Voordelen dakisolatie
+ U kunt mogelijk ruim € 500,- aan stookkosten per jaar besparen.
+ Rendement is vergelijkbaar met een spaarrekening met een rente van 9%.
+ Comfortabeler, warmer huis.

Besparing per jaar

-Isoleren schuin dak (onverwarmde zolder) 600 m³ gas (€ 390,-)
-Isoleren schuin dak (verwarmde zolder) 1.000 m³ gas (€ 650,-)
-Platdak isoleren (onverwarmde zolder) 730 m³ gas (€ 475,-)

Bron Milieu Centraal, 2014 *Deze bedragen gelden voor een gemiddelde eengezinswoning met 76 m² dakoppervlak, 52 m² zoldervloeroppervlak) met een HR-ketel en een gemiddelde temperatuur (over dag en nacht) van 16 ºC bij verwarmde zolder, of 12 ºC bij onverwarmde zolder; en bij een gasprijs van € 0,65 per m³ (prijspeil 2015/2016).

Kiest u ook voor ons ?

Met 10 jaar garantie en met de focus om uw tevreden te stellen , kunt u met alle geruststelling op ons vertrouwen voor de werkzaamheden aan uw pand. Onze werkzaamheden gebeuren door en met professionele mensen en materialen voor particulieren en bedrijven.

-Duidelijke prijsafspraken
-Professioneel materiaal en vakmanschap
-Kwaliteits contole bij oplevering
-Hoogste standaard in kostencontrole
-Snel en binnen de prijsafspraak
-Sublieme service en tevredenheidsgarantie

Voor Spoed bel met
085-1300 751

of open een Ticket klik hier    Ervaring sinds 2005, wij werken met de beste materialen en service.

    Belangrijk Dit is onze nieuwe service – uw feedback helpt ons enorm om de juiste service te kunnen bieden. Dank u!

    Ondersteund door brancheorganisaties en partners