fbpx

Dak isoleren? Geld besparen? Mogelijkheden voor u dak te isoleren ?

Isolatie pannendaken, isolatie platte daken, isolatie schuin dak zonder aanpassingen.

Plat dak isoleren

Met PIR dakisolatieplaten kiest u voor de beste en eenvoudigste oplossing. Voor hellende én platte daken en zowel bij

nieuwbouw als bij renovatie. De Kooltherm en Therma dakisolatieplaten hebben een prima isolatiewaarde. De platen hebben in applicatie goede brandveilige eigenschappen. Bovendien scoren de isolatieplaten goed op gebied van duurzaamheid en kunnen ze eenvoudig aangebracht worden . Zo kunt u op een uitstekende manier uw dak isoleren.

 

Op en top dakdekkersbedrijf biedt dakisolatieplaten die wij perfect kunnen toepassen op platte daken. Deze PIR dakisolatieplaten kunnen wij in diverse afmetingen en varianten leveren. Onze Kingspan, Unilin of Unidek isolatieplaten beschiken van een belangrijke FM approval: dat geeft aan dat de dakisolatieplaten zeer goede brandveilige eigenschappen hebben. Op deze manier behaalt u niet alleen een hoge isolatiewaarde, maar verhoogt u ook de veiligheid van uw gebouw.
De meeste energie gaat verloren via het dak. Met PIR isolatieplaten van Op en top dakdekkersbedrijf, kunt u voordelig en snel u dak laten isoleren. U zorgt zo niet alleen voor een aangenaam binnenklimaat; u bespaart ook op uw

 

Pannendak isoleren

Isoleren zonder verhoging van uw dak? Dak isoleren maar u buren willen niet mee doen? Voordelig isoleren van u pannendak?

Dakisolatie zonder uw dak te verhogen? Geen probleem. Onze dakisolatie is o.a. voorzien van een brandvrije schuimlaag, brandvrije isolatie en polyester lagen met luchtbellen. Zeer dun isolatie materiaal met maar liefst een dikte van 35mm, dus makkelijk verwerkbaar onder de vrije ruimte tussen uw dakpannen en dakbeschot. De meest effectieve manier om warmte in uw woning te houden is dakisolatie. Het reflecteren van stralingswarmte is uiterst effectief. Deze techniek word al jaren gebruikt in de ruimtevaart en word steeds vaker in woonhuizen toegepast. U bespaart namelijk al snel honderden euro’s per jaar op uw kosten. Warmte verlies komt het meest voor bij oudere woningen, het dak is meestal slecht geïsoleerd. Al met al vergoot een goed geïsoleerd dak het wooncomfort aanzienlijk.

 

Dak isolatiefolie

Sinds deze techniek op de markt is gebracht is het ook mogelijk voor

rijtjeshuizen en 2 onder 1 kaphuizen te isoleren. Voorheen was dit moeilijk omdat de dakisolatie platen vele centimeters dik zijn en uw dakpannen hoger kwamen te liggen dan die van de buren. Gelukkig is dit verleden tijd met ons thermo reflecterende dakisolatie folie. Alle aanpassingen die vroeger vaak moesten worden gedaan aan uw dak, zoals aanpassingen aan de nokvorsten, loodaansluitingen bij de schoorsteen e.d. is vanaf nu verleden tijd. De totale kosten worden in tegenoverstelling van traditionele technieken aanzienlijk gedrukt. Ook scheelt het erg veel tijd en ongemak. Alle werkzaamheden gebeuren aan de buitenkant van uw dak. U zult dus nauwelijks hinder ondervinden van de werkzaamheden. De dakisolatie die wij gebruiken houdt in de winter de warmte binnen en de zomer de warmte buiten.

 

Waarom is onze dakisolatie folie zo bijzonder?
Door de thermo reflecterende eigenschappen en de gelaagde watten, schuim en gemetalliseerd polyester is dit een zeer efficiënt middel, en zal u honderden euro’s per jaar besparen. De kenmerken: Is afstotend voor ongedierte, knaagdieren, vogels, insecten.. Uitstekende thermische kracht Duurzame isolatie Waterafstotend en bestand tegen rotten Licht in gewicht Volledig antiallergisch, zonder microstofdeeltjes, geen giftige stoffen Isolerende werking zowel in de zomer als in de winter Snel aan te brengen zonder veel overlast in uw woning.

Technisch kenmerken SF60 isolatiefolie

55-Laags

Certified ‘RC’ value (iso 8301) 4.88

Afmeting 55-laags op rol

1,5m x 8

Brandklasse 55-laags

BS EN 11925-2-2005 Class

Dikte 55-laags

100mm

Gewicht 55-laags

17,75 kg

Totaal area per rol 55-laags
12sqm

 

Subsidie

Er zijn ook veel verschillende mogelijkheden omtrent subsidies voor isolatie in uw huis. Dan kunt u denken aan glaswerk, vloerwerk, kruipruimte of natuurlijk dak isolatie. De subsidies liggen bij een gemiddeld huis zoals een tussenwoning al snel op 750 euro en bij daken groter dan dat ligt het subsidie bedrag op 15 euro per m².
Als service naar u, trekken wij de subsidies die bij u van toepassing zijn, direct van het totaal bedrag af, zo krijgt u een goed beeld van de kosten en hoeft u verder niks te regelen.
Al met al is het isoleren van uw dak een goede investering die zichzelf terugbetaald. En als bonus ontlast u het milieu er ook mee.

Besparing

Door uw dak goed te isoleren, kunt u per jaar mogelijk € 500,- aan stookkosten besparen. Een goed geïsoleerd huis is een stuk comfortabeler en beter voor het milieu. Alleen al via een niet geïsoleerd dak verliest een woning een hoop warmte, waardoor u meer moet stoken. Dat kost gas, veroorzaakt vervuiling en CO₂-uitstoot, en versterkt klimaatverandering.
Voordelen dakisolatie
+ U kunt mogelijk ruim € 500,- aan stookkosten per jaar besparen.
+ Rendement is vergelijkbaar met een spaarrekening met een rente van 9%.
+ Comfortabeler, warmer huis.

Besparing per jaar

Isoleren schuin dak (onverwarmde zolder) 600 m³ gas (€ 390,-)
Isoleren schuin dak (verwarmde zolder) 1.000 m³ gas (€ 650,-)
Isoleren platdak (onverwarmde zolder) 730 m³ gas (€ 475,-)
Bron Milieu Centraal, 2014 *Deze bedragen gelden voor een gemiddelde eengezinswoning met 76 m² dakoppervlak, 52 m² zoldervloeroppervlak) met een HR-ketel en een gemiddelde temperatuur (over dag en nacht) van 16 ºC bij verwarmde zolder, of 12 ºC bij onverwarmde zolder; en bij een gasprijs van € 0,65 per m³ (prijspeil 2015/2016).

Kiest u ook voor ons ?

Met 10 jaar garantie en met de focus om uw tevreden te stellen , kunt u met alle geruststelling op ons vertrouwen voor de werkzaamheden aan uw pand. Onze werkzaamheden gebeuren door en met professionele mensen en materialen voor particulieren en bedrijven.


Gratis Vrijblijvende Offerte

Wij zullen uw met een brede glimlach advies geven wat voor uw aankomend project de juiste en beste oplossing is. Vraag en discuseer met ons over de verschillende oplossingen voor uw project. Ons advies en offerte is gratis !

Gratis & vrijblijvende offerte