PLATTE DAKEN

Platte daken, bitumen dakdekking vervangen.

Bitumen dakdekking (dakleer) vervangen, platte daken daken, we staan er niet bij stil totdat we er problemen mee hebben. We geven liever geen geld uit aan een plat dak. We zien hetoverigens zelden of nooit zien. Toch is investeren in uw dak de moeite waard. De reden hiervoor is dat de “vijfde gevel” is minstens zo belangrijk voor uw huis als de voor-, en achtergevel.

Het dak beschermt u en uw bezittingen tegen alle weersinvloeden zoals vorst, hitte, wind en regen. Het dak houdt u warm en droog (en kan daarnaast ruimte bieden voor zonnepanelen of daktuin). Wanneer uw dak vervangen moet worden is het dus belangrijk dat u investeert in dakbedekkingsysteem met lagere lekkage kansen en een lange levensduur. Dit doet u natuurlijk wanneer u kiest voor ons. Namelijk de hoogst mogelijke kwaliteit in materiaal en vakmanschap van Op en top dakdekkersbedrijf. Of u nu uw dak wilt laten vervangen of dat het nieuwbouw betreft, wij kijken naar de omgeving en het gebruik van het dak.

Op basis van een goede analyse van de situatie, uw wensen en de technische mogelijkheden zullen wij u een passend aanbod doen.

Milieu

Voor Op en top dakdekkersbedrijf geldt dat wij zo milieuvriendelijk mogelijk willen werken. Hierbij maken wij ons geen illusies; dakbedekkingen zijn chemische producten dus per definitie milieubelastend. Onze voorkeur gaat daarom uit naar materialen met een lange levensduur en aan het einde van hun levenscyclus eenvoudig te recyclen zijn. Ook daarom stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit en niet enkel in het materiaal maar ook in de uitvoering en service.
Voorkomen is beter dan genezen, wilt u lekkage voorkomen door uw dak te laten inspecteren en tijdig onderhoud te plegen. Ook deskundige inspectie van uw dak kunnen wij voor u uitvoeren, zie hiervoor de pagina Dakinspectie.

Dakreparatie

Bitumen dakbedekking (dakleer) vernieuwen? Meestal ontdekt u dat uw oude bitumen dakbedekking zijn beste tijd heeft gehad als er na een hevige regenval een lekkage ontstaat. Omdat dit altijd onverwacht komt, is het dan zeer voor de hand liggend om de lekkage snel te laten repareren. In de meeste gevallen is dit bij oudere daken weggegooid geld, omdat die eerste lekkage de bron is van nog meer problemen.

Uw dakdekker die de eerste reparatie voor u heeft uitgevoerd zal een regelmatig terugkerend gezicht worden met alle daarbij behorende onkosten. Een eerste lekkage bij oudere daken is vaak het signaal dat uw dakbedekking aan vervanging toe is. Wij adviseren u dan liever te kiezen voor een duurzame oplossing. Een oplossing die weliswaar in eerste instantie meer zal kosten dan een snelle reparatie. Des al niet te min uiteindelijk zal blijken dat u zich hiermee veel ellende en onkosten bespaart.

Wij adviseren u dan ook niet te snel over te gaan tot een snelle reparatie. Daarentegen adviseren wij het eerst door een deskundige te laten beoordelen. Het advies kan zijn dat het beter is de complete dakbedekking te vernieuwen om grotere problemen te voorkomen. Nog beter is het om lekkage te voorkomen door uw dak regelmatig te laten inspecteren en tijdig onderhoud te plegen. Ook deskundige inspectie van uw dak kunnen wij voor u uitvoeren, zie hiervoor de pagina dakinspectie.

Voor Spoed bel met
085-1300 751

of open een Ticket klik hier    Ervaring sinds 2005, wij werken met de beste materialen en service.

    Belangrijk Dit is onze nieuwe service – uw feedback helpt ons enorm om de juiste service te kunnen bieden. Dank u!

    Ondersteund door brancheorganisaties en partners