fbpx

Roefdaken of Roevensysteem

Roefdaken of Roevensysteem
Aanbrengen Roefdaken. Interesse in een Roefdak?
De Roefdaken bestaan ten eerste uit platen zink die namelijk in de lengte richting worden aangebracht. Tussen de platen worden de trapeziumvormige roeflatten aangebracht. De roeflatten hebben een breedte variërend van 40mm tot 50mm en de hoogte varieert van 60mm tot 70mm. De waterdichte oplossing in deze verbinding wordt immers verkregen door middel van een roefkap.

Ventilatie

Ventilatie is erg belangrijk bij roefdaken. Doordat de zinken platen geen vocht doorlaten is een goed ventilatie systeem noodzakelijk om het vocht uit de woning te laten verdwijnen.
Het gebruik van Roefdaken wordt zowel toegepast op grote en kleine daken vanaf een dakhelling vanaf 3graden.

Uiterlijk

Door de waterdichte afdekking door middel van de roefkappen op de roeflatten aan te brengen ontstaat er immers een karakteristieke en een evenzeer robuust uiterlijk van het dak.
Op het dak moet de dakschot verder voor de volledige ondersteuning van het roevendak zorgen. Deze ondersteuning kan zodoende bestaan uit houten delen van 22mm tot 25mm dik.

Kiest u ook voor ons ?

Op en Top Dakdekkersbedrijf heeft meerderen vestigingen door Nederland. Wij onderscheiden ons onder andere door een professionele aanpak en vakmanschap. Daarmee staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wanneer u uw dakpannen wilt laten vervangen, nodigen we u graag uit om vrijblijvend en gratis een offerte bij ons aan te vragen. Neem daarvoor een kijkje op onze website voor de contactgegevens van een vestiging bij u in de buurt.

Met 30 jaar garantie op de dakpannen en 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. Met ten eerste de focus om uw tevreden te stellen , mede daardoor kunt u zodoende met alle geruststelling op ons vertrouwen voor de werkzaamheden aan uw pand. Bovendien gebeuren onze werkzaamheden door en met professionele mensen en materialen voor particulieren en bedrijven.

Dakdekkersbedrijf

Gratis Vrijblijvende Offerte

Wij zullen uw met een brede glimlach advies geven wat voor uw aankomend project de juiste en beste oplossing is. Vraag en discuseer met ons over de verschillende oplossingen voor uw project. Ons advies en offerte is gratis !

Gratis & vrijblijvende offerte