ZINKWERKEN

-Zinkwerken dakgoot (Dakgoot lekkage);
-Kilgoot vernieuwen, renoveren of bekleden?;
-Reparatie van uw zinkwerk of vernieuwen van zinkengoot;
-Last van dak- of dakgootlekkage?.

DAKGOOT

Voor het goed behoud van een gebouw en natuurlijk de zinkwerken, is het belangrijk dat een dakgoot en hemelwaterafvoer regelmatig wordt onderhouden. Op platte daken kunnen verstopte afvoeren namelijk voor gevaarlijke situaties leiden. Goten en daken kunnen overlopen door bijvoorbeeld vervuiling (gebladerte, nestmateriaal of mossen). In een jaar tijd kan er al een verstopping van de dakgoot optreden. Reiniging en reparatie van de dakgoot kan dan lekkage voorkomen. Water kan zich namelijk ophopen wanneer er sprake is van verstopte afvoeren of dichtgeslibde dakgoten. Het water kan zich ook onder het dak trekken. Er zijn zelfs vogels die graag een nest bouwen in de dakgoot. Een dakgoot is doorgaans geproduceerd van PVC of zink.

Een zinken dakgoot kan na verloop van tijd (jaren) gaan lekken. Het zinkwerk wordt namelijk dunner, waardoor scheurtjes ontstaan. Dit kan vaak wel gerepareerd worden door een specialist met een loodband, coating of EPDM.

Dakgoot onderhoud

-Het moet worden schoongemaakt (uitscheppen, uit- en navegen)
-Vuil moet worden verwijderd
-Roosters en afvoeren moeten worden gereinigd;
-Vuil moet worden afgevoerd naar een erkende vuilstortplaats;
-We bieden u daarna een rapportage over de technische staat van de dakgoot en het dak en over vervuiling.

Als er sprake is van dak- of dakgootlekkage na stormschade, dan bestaat vaak de mogelijkheid de kosten hiervan te laten vergoeden door uw verzekering. Natuurlijk kunnen wij bij een dak inspectie ook kijken naar de status van uw dakgoot. Na deze dakgootinspectie ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte voor het renoveren van uw dakgoot of een rapportage met de bevindingen. Deze visuele inspectie geeft u inzicht in de onderhoudstoestand van uw dak en dakgoot en de eventuele zichtbare gebreken. Bij de inspectie worden geen onderdelen van uw dak verwijderd om de onderliggende constructie te beoordelen.

Eventuele kleine herstelwerkzaamheden aan uw dak of dakgoot kunnen op uw verzoek direct worden uitgevoerd.

Voor Spoed bel met
085-1300 751

of open een Ticket klik hier    Ervaring sinds 2005, wij werken met de beste materialen en service.

    Belangrijk Dit is onze nieuwe service – uw feedback helpt ons enorm om de juiste service te kunnen bieden. Dank u!

    Ondersteund door brancheorganisaties en partners