fbpx

Op en Top Dakdekkersbedrijf, dakdekkersbedrijf met vakmanschap

Welkom bij Op en Top Dakdekkersbedrijf! Bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf met vakmanschap en ervaring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende dakwerkzaamheden, van het aanleggen van een dak, tot het verhelpen van lekkages en schade en een jaarlijkse dakinspectie.

Een dakinspectie wordt geheel op uw wensen en behoeften afgestemd en passend bij uw dak waarbij onder andere rekening wordt gehouden met de leeftijd, het gebruik en de staat van uw dak. Over het algemeen vindt een dakinspectie één keer per jaar plaats. Uw dak wordt dan door deskundige medewerkers gecontroleerd. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat bij een goede inspectie van uw dak ook gekeken wordt naar de toestand van uw schoorsteen, dakgoten, regenpijpen, boeidelen en windveren. Indien nodig kunnen meteen de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden, zoals schoonmaken van het dak of de hemelwaterafvoer, voor u uitgevoerd worden.

Onderstaande problemen kunt u vaak voorkomen door tijdig uw dak te laten inspecteren:
• Pannen die door storm of windvlagen niet meer op hun plaats liggen en niet goed meer op elkaar aansluiten waardoor op den duur (dak-)lekkage ontstaat;
• Pannen die tijdens een storm van het dak waaien en voor een uiterst gevaarlijk situatie kunnen zorgen;
• Aantasting van houtwerk of isolatiemateriaal;
• Vocht of schimmel op binnenmuren of plafond;
• Aantasting van pannen of dakbedekking door algen of mos;
• Lekkage van nokvorsten of losliggende nokvorsten

Altijd een vestiging in de buurt

Op en Top Dakdekkersbedrijf heeft vestigingen door heel Nederland. Hierdoor is er altijd wel een dakdekker in de buurt. We staan bekend om onze klanttevredenheid, goede prijsafspraken, kwaliteit en de jarenlange garantie die wij bieden. Pas wanneer de klant tevreden is, zijn wij het ook. We werken met de nieuwste en beste materialen en volgen regelmatig cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Op en Top Dakdekkersbedrijf is een multi-functionele onderneming en is gespecialiseerd in het volgende:

Gebaseerd op vertrouwen, Service & Kwaliteit

We houden van wat we doen en we geloven erin. Het is niet alleen werk voor ons, maar een filosofie toegepast op ieder vlak van ons leven. Het is ons werk dat ons beroemd heeft gemaakt.

Ons Werk

Wanneer de nood het hoogst is, simpel bel onze noodservice lijn

Snel en Vakkundig; Reparatie van ongewenste lekkages.

085-1300 751

Ons Bedrijf

Wij combineren ons profesioneel vakmanschap en een supriere know how tegen de scherpste prijs en u zult versteld staan van onze service.

Natuurlijk is ons personeel vakbekwaam en hebben de ervaring om de opdracht tot een perfect einde te brengen. We kunnen garanderen dat de opdracht op tijd opgeleverd wordt. Al ons personeel is VCA gediplomeerd.

Tevens werken we samen met u met een vooraf afgesproken stappenplan, centraal staat de planning en prijsafspraak waar we ons aanhouden en wij dagelijk communiceren.

our-company

OP EN TOP

DAKDEKKERSBEDRIJF

085 – 1300 751