fbpx

Kosten

Ja dat bent u! U profiteert van 5% korting op de offerte als er een of meerdere huizen in uw straat tegelijkertijd het dak laten renoveren.

Waarom?

Als er een of meer huizen in dezelfde straat het dak laten renoveren dan scheelt ons dat in de voorbereidingskosten en daar profiteert u dan weer van! Uiteraard komen we eerst alle daken gratis inspecteren, zodat we van elke woning weten hoe het dak er aan toe is. We bespreken met elke eigenaar de aangetroffen gebreken en de wensen voor het dak. Vervolgens zullen wij een offerte maken voor elk dak, zijn de daken indentiek krijgt u toch ieder u eigen offerte met daarin ook de burenkorting, mocht het dak toch iets afwijken van de buren door 1 dakkapel of dat het dak van de buren toch iets groter is, geen probleem u krijgt iederen u eigen offerte met daar dan weer de buren korting op vermeld.
Zo weet u precies waar u aan toe bent!
De burenkorting geldt al als er één van uw buren ook het dak laat renoveren – in dezelfde periode. Deze burenkorting is dan ook altijd 5% op de offerte prijs!
nieuwsgierig geworden na de staat van u dak? Vraag dan een gratis dak inspectie aan, benieuwd wat het kost om u dakpannen te laten vervangen? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerten aan. We komen eerst geheel vrijblijvend uw dak bekijken op benodigd onderhoud of reparatie. Daarna bespreken we met u de mogelijkheden.

Voorkom onaangename verrassingen en hoge onkosten door tijdig onderhoud uit te (laten) voeren en uw dak jaarlijks door een deskundige te laten inspecteren.

Dat kunnen we u vertellen zodra we bij u langs zijn geweest.

Waarom?

Elk dak heeft zijn eigen vorm en kenmerken. Voor een goede scherpe prijs te kunnen geven komen wij graag eerst even kijken naar uw dak. Zo kunnen we de juiste diagnose stellen en een zeer scherpe prijs offreren. Ook hebben wij dan een inschatting van de werkzaamheden en kunnen we u een doorlooptijd opgeven.
Wilt u dat we uw dak komen bekijken?

Vraag dan onze gratis dakinspectie aan en we bellen u om een afspraak te maken.
U wilt liever niet wachten totdat we bij u langs zijn geweest om een kostenschatting te maken? Vul dan u gegevens in via contact aanvraag en een medewerker neemt dan met u telefonisch contact op om een kostenschatting te maken

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Inspectie

Een inspectie wordt door dak- en schoorsteenservice gratis uitgevoerd, hierna zullen de eventuele reparaties altijd eerst met uw besproken worden.

De inspectie wordt uitgevoerd door een van onze deskundige en de duur is mede afhankelijk van het dakoppervlak en het aantal mankementen die genotteerd en gefotografeerd worden. Gemiddeld hebben wij binnen een uur uw dak controleerd.

Na de inspectie geven wij u een duideijk beeld van onze bevindingen eventueel zullen wij dit weerleggen met foto’s. Tevens kunnen wij voorzien in een vrijblijvende gratis offerte.

Uw antwoord niet gevonden?

Maak kennis met ons, wij helpen u graag met uw aankomend project dmv gratis & vrijblijvende offerte.

Maak Kennis Met Ons

Maak kennis met ons, wij helpen u graag met uw aankomend project dmv gratis & vrijblijvende offerte.


Nood Service

Wij hebben 24 uurdiensten omdat een lekkage zich niet aankondigd. Bel ons nu

085-1300 751

Advies Nodig

Heeft u vragen voor uw aankomend project ? Bel ons voor advies

Rotterdam 010 3075 411

Breda 076 7002 546

Tilburg 013 2032 842

Den Bosch 073-2032 518