Veel gestelde vragen & hoe
kan ik geld besparen.

We hebben een bewezen reputatie in het leveren van bouwprojecten van de hoogste kwaliteit, met een brede en gevarieerde sectorervaring. Complexe technische uitdagingen ontvangen we met open armen.

Is het goedkoper als ik samen met de buren een offerte aanvraag?

Ja dat bent u! U profiteert van 5% korting op de offerte als er een of meerdere huizen in uw straat tegelijkertijd het dak laten renoveren.

Waarom?

Als er een of meer huizen in dezelfde straat het dak laten renoveren dan scheelt ons dat in de voorbereidingskosten en daar profiteert u dan weer van! Uiteraard komen we eerst alle daken gratis inspecteren, zodat we van elke woning weten hoe het dak er aan toe is. We bespreken met elke eigenaar de aangetroffen gebreken en de wensen voor het dak. Vervolgens zullen wij een offerte maken voor elk dak, zijn de daken indentiek krijgt u toch ieder u eigen offerte met daarin ook de burenkorting, mocht het dak toch iets afwijken van de buren door 1 dakkapel of dat het dak van de buren toch iets groter is, geen probleem u krijgt iederen u eigen offerte met daar dan weer de buren korting op vermeld. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

De burenkorting geldt al als er één van uw buren ook het dak laat renoveren – in dezelfde periode. Deze burenkorting is dan ook altijd 5% op de offerte prijs!
nieuwsgierig geworden na de staat van u dak? Vraag dan een gratis dak inspectie aan, benieuwd wat het kost om u dakpannen te laten vervangen? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerten aan. We komen eerst geheel vrijblijvend uw dak bekijken op benodigd onderhoud of reparatie. Daarna bespreken we met u de mogelijkheden.

Hoe kan ik hoge kosten voorkomen?

Voorkom onaangename verrassingen en hoge onkosten door tijdig onderhoud uit te (laten) voeren en uw dak jaarlijks door een deskundige te laten inspecteren.

Wat ben ik kwijt aan een nieuw dak of aan isolatie

Dat kunnen wij u vertellen zodra we langs zijn geweest. Waarom?

Elk dak heeft zijn eigen vorm en kenmerken. Voor een goede scherpe prijs te kunnen geven komen wij graag eerst even kijken naar uw dak. Zo kunnen we de juiste diagnose stellen en een zeer scherpe prijs offreren. Ook hebben wij dan een inschatting van de werkzaamheden en kunnen we u een doorlooptijd opgeven.
Wilt u dat we uw dak komen bekijken?

Vraag dan onze gratis dakinspectie aan en we bellen u om een afspraak te maken.
U wilt liever niet wachten totdat we bij u langs zijn geweest om een kostenschatting te maken? Vul dan u gegevens in via contact aanvraag en een medewerker neemt dan met u telefonisch contact op om een kostenschatting te maken.

Wat ben ik kwijt aan een inspectie?

Een inspectie wordt Op en Top gratis uitgevoerd, hierna zullen de eventuele reparaties altijd eerst met uw besproken worden.

Hoeveel tijd neemt een inspectie in beslag?

De inspectie wordt uitgevoerd door een van onze deskundige en de duur is mede afhankelijk van het dakoppervlak en het aantal mankementen die genoteerd en gefotografeerd worden. Gemiddeld hebben wij binnen een uur uw dak controleert.

Wat doen jullie na de inspectie?

Na de inspectie geven wij u een duideijk beeld van onze bevindingen eventueel zullen wij dit weerleggen met foto’s. Tevens kunnen wij voorzien in een vrijblijvende gratis offerte.

Greep uit onze projecten

Onze marktfocus omvat een breed scala aan projecttypes
unieke en klantgerichte oplossingen.

Slecht-hout-werk-vervangen-boeidelen-vervangen-nieuwe-zinken-dakgoten-plaatsen-5

Goot renovatie

Goot renovatie Slecht houtwerk vervangen, boeidelen vervangen, nieuwe
Locatie

Specificatie

Complete goot renovatie

Uitvoerder

Op en Top

Opdracht datum

2020

Verwijderen--asbest-dak,-plaatsen-nieuwe-dakpannen-met-isolatie-in--oosterhout3

Asbest dak verwijderen

Asbest verwijderen Verwijderen asbestdak, plaatsen nieuwe dakpannen me
Locatie

Oosterhout

Specificatie

Asbest dak verwijderen

Uitvoerder

Op en Top

Opdracht datum

2020

Woning-voorzien-van-nieuwe-dak-tijdens-completen-verbouwing3

Compleet nieuw dak

Compleet nieuw dak Complete verbouwing huis, Voorzien van een geheel n
Locatie

Specificatie

Compleet nieuw dak

Uitvoerder

Op en Top

Opdracht datum

2020

nieuws en nog meer

de bouwinnovatie, nieuws, trends, inspiratie
en kennis delen

Ons algemene doel is om hoogwaardige, kostenefficiënte projecten te bieden die een positieve ervaring achterlaten voor onze klanten.

Cees
CEO - Op en top Dakdekkersbedrijf

Voor Spoed bel met
085-1300 751

of open een Ticket klik hier

Den Bosch

073-2032 518

Amsterdam

020-2442 900

Breda

076-7002 546

Hilversum

035-2031 962

Nijmegen

024-2022 686

Rotterdam

010-3075 411

Tilburg

013-2032 842

Utrecht

030-2272 353