fbpx

  Vrijblijvende Offerte

  Maak kennis met ons, wij helpen u graag met uw aankomend project dmv gratis & vrijblijvende offerte.


  Voeg afbeelding toe:  Op en Top Dakdekkersbedrijf

  Vakmanschap vanzelfsprekend bij dakdekkersbedrijf

  Zoek je naar een dakdekkersbedrijf waarbij vakmanschap hoog in het vaandel staat? Dan ben je bij Op en Top Dakdekkersbedrijf aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met alle voorkomende dakwerkzaamheden. Of het nu gaat om een daklekkage, een inspectie of het vervangen van dakpannen, wij staan graag voor je klaar. Wanneer je gebruik maakt van onze professionele diensten, mag je vertrouwen op een afstemming op jouw wensen en behoeften. Die staan bij ons altijd centraal. Uiteraard werken wij alleen met deskundige, gediplomeerde en ervaren vakmensen. Wij werken door het hele land, dus neem gerust contact met ons op. We maken dan snel een afspraak

  Goede kwaliteit vanzelfsprekend bij dakinspectie

  Maak je gebruik van de diensten van ons dakdekkersbedrijf, dan weet je zeker dat het in orde is met de kwaliteit van de werkzaamheden. Wij zijn pas tevreden wanneer jij als klant tevreden bent. Wij houden onze kennis continue op pijl. We volgen regelmatig cursussen en trainingen. Op de manier zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Tijdens de werkzaamheden aan het dak gebruiken we alleen de nieuwste en de beste materialen. Je ontvangt dan ook 10 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

  LOGOsite

  Vestiging: Den Bosch

  Tel: 073-2032 518

  Vestiging: Utrecht

  Tel: 030-2272 353

  Vestiging: Amsterdam

  Tel: 020-2442 900

  Vestiging: Breda

  Tel: 076-7002 546

  Vestiging: Tilburg

  Tel: 013-2032 842

  Vestiging: Nijmegen

  Tel: 024-2022 686

  Vestiging: Rotterdam

  Tel: 010-3075 411

  Vestiging: Hilversum

  Tel: 035-2031 962

  Neem contact op met allround dakdekkersbedrijf

  Ons dakdekkersbedrijf is er voor zowel bedrijven als particulieren. Heb je te maken met een vervelende schade aan het dak? Is er sprake van een fikse lekkage? Maak dan zeker gebruik van onze spoedservice. Neem contact op en we komen zo snel mogelijk bij je langs voor een professionele dakreparatie. We staan 7 dagen in de week en 24 uur per dag voor je klaar. Is er sprake van een minder dringende klus zoals bijvoorbeeld het vervangen van oudere dakpannen of een renovatie van de schoorsteen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Vul het contactformulier op de website in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je een spoedklus voor ons, bel dan meteen het nummer dat je leest op de site. Op onze professionaliteit kun je met een gerust hart vertrouwen.

  Op en Top Dakdekkersbedrijf, dakdekkersbedrijf met vakmanschap

  Welkom bij Op en Top Dakdekkersbedrijf! Bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf met vakmanschap en ervaring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende dakwerkzaamheden, van het aanleggen van een dak, tot het verhelpen van lekkages en schade en een jaarlijkse dakinspectie.

  Onze diensten

  Bij Op en Top Dakdekkersbedrijf kunt u terecht voor allerlei werkzaamheden van uw dak, het plaatsen van kachels en openhaarden, het leggen van de rookkanalen tot het plaatsen van een heel nieuw dak.

  Onze diensten zijn als volgt:

  • Verbouwen en renoveren van het dak en/of schoorsteen van monumentale gebouwen;
  • Renoveren of repareren van uw pannen- of bitumendak;
  • Vernieuwen van dakpannen;
  • Vernieuwen van Bitumen dakbedekking;
  • Verhelpen van daklekkage;
  • Jaarlijks inspecteren van uw dak;
  • Schoorsteen inspectie en werkzaamheden;
  • Een groot assortiment aan openhaarden en kachels.

  Dakdekkersbedrijf

  Gratis & vrijblijvende offerte

  Dakdekkersbedrijf

  Altijd een vestiging in de buurt

  Op en Top Dakdekkersbedrijf heeft vestigingen door heel Nederland. Hierdoor is er altijd wel een dakdekkersbedrijf in de buurt. We staan bekend om onze klanttevredenheid, goede prijsafspraken, kwaliteit en de jarenlange garantie die wij bieden. Pas wanneer de klant tevreden is, zijn wij het ook. We werken met de nieuwste en beste materialen en volgen regelmatig cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

  Meer informatie?

  Neem een kijkje op onze website voor een volledig overzicht van de werkzaamheden die we als dakdekkersbedrijf uitvoeren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een bepaalde dienst? Neem dan contact op met een vestiging bij u in de buurt.