op & top dakdekkersbedrijf
het bedrijf met vakmanschap

Het blijft voor ons een brandende, nooit eindigende passie om de resultaten bij onze klanten te maximaliseren en hun wensen te overtreffen. Meer informatie!

heeft u ons gezien op RTL 4. Van woonvilla naar droomvilla. ontdek het hier Wij werken met gediplomeerde professionals. Om superieure prestaties te leveren. ontdek het hier Het verschil zijn wij Service is "vakmanschap“ Kom meer te weten over ons Sinds 2005 Expertise. We weten precies wat er nodig is Verken onze projecten 1/3

NOODGEVALLEN SERVICE – Wij zijn 24/7 bereikbaar omdat een daklekkage zich nooit aankondigt. Spoednummer  085-1300 751

Dakdekkersbedrijf Op en Top

Op en Top dakdekkersbedrijf is de toegewijde partner
voor al uw dakwerkzaamheden.

Dakdekkersbedrijf Op en Top .

Vakmanschap vanzelfsprekend bij dakdekkersbedrijf

Zoek je naar een dakdekkersbedrijf waarbij vakmanschap hoog in het vaandel staat? Dan ben je bij Op en Top Dakdekkersbedrijf aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met alle voorkomende dakwerkzaamheden. Of het nu gaat om een daklekkage, een inspectie of het vervangen van dakpannen, wij staan graag voor je klaar. Wanneer je gebruik maakt van onze professionele diensten, mag je vertrouwen op een afstemming op jouw wensen en behoeften. Die staan bij ons altijd centraal. Uiteraard werken wij alleen met deskundige, gediplomeerde en ervaren vakmensen. Wij werken door het hele land, dus neem gerust contact met ons op. We maken dan snel een afspraak.

Goede kwaliteit vanzelfsprekend bij dakinspectie.

Maak je gebruik van de diensten van ons dakdekkersbedrijf, dan weet je zeker dat het in orde is met de kwaliteit van de werkzaamheden. Wij zijn pas tevreden wanneer jij als klant tevreden bent. Wij houden onze kennis continue op pijl. We volgen regelmatig cursussen en trainingen. Op de manier zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Tijdens de werkzaamheden aan het dak gebruiken we alleen de nieuwste en de beste materialen. Je ontvangt dan ook 10 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Dakinspectie of Daklekkage

Neem contact op met allround dakdekkersbedrijf
Ons dakdekkersbedrijf is er voor zowel bedrijven als particulieren. Heb je te maken met een vervelende schade aan het dak? Is er sprake van een fikse lekkage? Maak dan zeker gebruik van onze spoedservice. Neem contact op en we komen zo snel mogelijk bij je langs voor een professionele dakreparatie. We staan 7 dagen in de week en 24 uur per dag voor je klaar. Is er sprake van een minder dringende klus zoals bijvoorbeeld het vervangen van oudere dakpannen of een renovatie van de schoorsteen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Vul het contactformulier op de website in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je een spoedklus voor ons, bel dan meteen het nummer dat je leest op de site. Op onze professionaliteit kun je met een gerust hart vertrouwen.

Wilt u dit voor zijn, dan is een jaarlijkse inspectie aan uw dak aan te raden.

Jaarlijkse inspectie.

Het dak van uw woning zorgt ervoor dat u er warm, droog en natuurlijk comfortabel bij zit. Ondanks dat het dak een lange levensduur heeft, betekent dit niet dat u er geen onderhoud aan hoeft te plegen. Het lijkt vanzelfsprekend en u staat er misschien niet bij stil, maar ongemerkt kan er schade optreden aan uw dak. Wanneer u dit niet op tijd ontdekt of laat repareren, kan dit voor een hoop onaangename situaties zorgen. Zoals lekkages en desalniettemin gevaarlijke situaties bij een storm.

Project Management Service:
  • Project Management en belangenbehartiging eigenaar
  • Hulp bij aanvragen eventuele vergunningen
  • Project Management als adviseur (PMa)
  • Project Management als uitvoerder (PMu)

wat we doen.

We renoveren, construeren en onderhouden alles op het gebied van daken, waarvan we de gedachte van onze klanten waarmaken.

Belangrijk Dit is onze nieuwe service – uw feedback helpt ons enorm om de juiste service te kunnen bieden. Dank u!

faciliteiten die we bedienen

Onze faciliteitenfocus omvat een breed scala aan unieke projecttypes en klantgerichte oplossingen.

Bekijk onze projecten hieronder
& ontdek meer wat wij voor u kunnen betekenen.

Ons gevarieerde portfolio vertegenwoordigt decennia aan bouwervaring, ondersteund door een passie voor kwaliteit, uitstekende klantenservice en de nieuwste technologieën.

Ondersteund door brancheorganisaties en partners    Beta

    We streven ernaar om ​de beste naam op te bouwen en een verschil te maken in de bouwwereld – Met vriendelijke groet!