DAKINSPECTIE

Het dak is een onderdeel van uw woning waar u voorzichtig mee bent. Regelmatig een dakinspectie uitvoeren is essentieel bij het snel opsporen van gebreken. Laat uw dak jaarlijks controleren door één van onze deskundigen, dan bent u er zeker van dat schade snel kan worden opgespoord en kan worden opgelost.

Voorkom onaangename verrassingen of hoge kosten

Schade wordt meestal te laat ontdekt. Denk bijvoorbeeld aan daklekkage, een vervelend gevolg van schade dat voorkomen had kunnen worden wanneer de schade eerder was ontdekt en gerepareerd. Door jaarlijks een dakinspectie uit te laten voeren door één van de deskundigen van Op en Top Dakdekkersbedrijf, komt u niet voor onaangename verrassingen te staan of hoge kosten, wij zijn deze namelijk voor!

De inhoud van de inspectie

Ieder dak is anders. We houden hier dan ook rekening mee in onze dakinspectie, zo stemmen we de inspectie af op de leeftijd, het gebruik en de staat van uw dak. Tijdens de inspectie kijken we naar de toestand van uw schoorsteen, dakgoten, regenpijpen, boeidelen, windveren. Indien nodig worden er meteen onderhoudswerkzaamheden verricht.

Problemen die je voorkomt met een dakinspectie

Wanneer u regelmatig uw dak laat inspecteren voorkomt u een hoop narigheid. De volgende problemen kunt u voorkomen door jaarlijks uw dak te laten inspecteren:

Dakpannen die verkeerd liggen en niet goed meer op elkaar aansluiten;
Losliggende dakpannen die van het dak kunnen waaien tijdens een storm;
Aantasting van houtwerk of isolatiemateriaal;
Vocht of schimmel op binnenmuren of plafond;
Aantasting van pannen of dakbedekking door algen of mos;
Lekkage van nokvorsten of losliggende nokvorsten

Voor Spoed bel met
085-1300 751

of open een Ticket klik hier    Ervaring sinds 2005, wij werken met de beste materialen en service.

    Belangrijk Dit is onze nieuwe service – uw feedback helpt ons enorm om de juiste service te kunnen bieden. Dank u!

    Ondersteund door brancheorganisaties en partners