SEDUMDAKEN

Sedumdaken, diverse soorten groendaken, duurzame dak oplossingen

Op en Top dakdekkersbedrijf specialist in sedumdaken. Desalniettemin hebben wij ons ook gespecialiseerd in het verduurzamen van de meest uiteenlopende daken. Wij bieden u dus daardoor een breed assortiment aan mogelijkheden. Hierbij valt dus te denken aan bijvoorbeeld Sedumdaken, groendaken en uiteraard diverse soorten dakbedekkingen die ook jarenlang meegaan. Wij luisteren daarom graag naar uw wensen en eisen betreffende het dak.  Om die reden kunnen wij de beste oplossingen voorstellen.

In Nederland, België en Duitsland bestaat een groeiende vraag naar groendaken. Bijvoorbeeld onder meer moestuindaken, sedumdaken, tuindaken, natuurdaken en terrasdaken. Een groen-dak is niet alleen een mooie keuze, evenals natuurlijk ook een milieuvriendelijke keuze.

Om een groen-dak optimaal succesvol te laten zijn is dus afhankelijk van een aantal factoren. Vandaar dat er dus aandacht besteed moet worden aan de keuze.

U wilt immers daadwerkelijk van uw groen-dak genieten wanneer u hiervoor kiest. Wij hebben ons dus gespecialiseerd in het realiseren van groendaken van de hoogste kwaliteit. Daardoor kunt u ook optimaal genieten van uw keuze.

Garantie

Uiteraard bieden wij u de beste garanties. Groendaken zijn immers wel aandachtsintensief.  Anderzijds wel in mindere mate.

Het is dan ook belangrijk om periodiek onderhoud te laten uitvoeren aan uw groen-dak. De frequentie van de dak-inspectie is afhankelijk van meerdere factoren. Ten eerste de gewenste verzorgingsgraad ten tweede de beplanting en tenslotte het soort groen-dak. Uiteraard kunnen wij u ook hierin van deskundig advies voorzien.

Soort bedekking

Sedumdaken kunnen niet zomaar van iedere soort dakbedekking worden voorzien. Het is namelijk belangrijk dat de dakbedekking, of het dakbedekkingspakket, aan diverse eisen voldoet. Zo moet deze dakbedekking gemaakt zijn van een materiaal dat geen rizoom- of worteldoorgroei doorlaat. Daarnaast is het ook af te raden om te kiezen voor een dakbedekking welke bestaat uit slechts een losliggend systeem of slechts 1-laags PVC. Het dak kan daardoor ernstig beschadigen wanneer hier een lekkage in ontstaat.

Onderhoudsarm

Wanneer een sedum-dak goed is aangelegd dan wordt namelijk het groen hierop voor een aanzienlijk deel door het sedum zelf gerealiseerd. Dit maakt een sedum-dak dus onderhoudsarm. Echter deze wel aandacht vereist.

Het onderhoudsniveau ligt daarom aanzienlijk lager dan bij de meeste andere groendaken. Op grond van onze know-how kunnen wij voor u beoordelen welke soort groen-dak voor uw specifieke dak het meest geschikt is. Wij kunnen diverse dak-systemen en dakbedekkingen voor groendaken realiseren. Deze voldoen natuurlijk aan de meest recente richtlijnen.

Voor Spoed bel met
085-1300 751

of open een Ticket klik hier    Ervaring sinds 2005, wij werken met de beste materialen en service.

    Belangrijk Dit is onze nieuwe service – uw feedback helpt ons enorm om de juiste service te kunnen bieden. Dank u!

    Ondersteund door brancheorganisaties en partners