fbpx

Plat dak laten vervangen van een schuur of woning

Bij Op en Top Dakdekkersbedrijf bent u aan het juiste adres als u een plat dak wilt laten vervangen op een professionele manier. Daarmee houdt u uw woning, garage of schuur in optimale conditie en voorkomt u schade door lekkage. Dit brengt tevens onnodig hoge kosten met zich mee. Binnen ons dakdekkersbedrijf zijn we dan ook gespecialiseerd in het vervangen van platte daken met een bitumen dakbedekking.

Een plat dak heeft een andere behandeling en onderhoud nodig dan bijvoorbeeld een pannendak. Zo moet de afvoer van het hemelwater op de juiste manier geregeld zijn, en moet er extra aandacht worden besteed aan het waterdicht maken en isoleren van het platte dak. Elk dak heeft daarbij zijn eigen specifieke kenmerken en behoefte. Bij Op en Top Dakdekkersbedrijf houden we dan ook rekening met het gebruik van het dak en de omgeving waarin deze zich bevindt.

De dakbedekking kan daarop aangepast worden zodat een plat dak vervangen niet alleen doeltreffend is, maar ook duurzamer wordt. Onderhoud en tijdige vervanging is van groot belang bij platte daken. Zo kunnen vervelende lekkages en de schade die dit toebrengt aan de dakconstructie voorkomen worden. Binnen ons dakdekkersbedrijf staan we dus ook voor u klaar als u een daklekkage in Den Bosch wilt laten verhelpen.

Vakkundig een plat dak vervangen

Binnen ons dakdekkersbedrijf beschikken we over veel expertise, ervaring en vakmanschap. Dat stelt ons in staat om vrijwel elk plat dak op een professionele manier te kunnen vervangen, onderhouden of repareren. De dakbedekking stemmen we af op het gebruik van het dak, en uw specifieke behoefte en wensen. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen die langer meegaan.

Daardoor zijn ze op den duur minder belastend voor het milieu en recyclebaar. Een plat dak vervangen kan tevens voorkomen worden door het regelmatig laten uitvoeren van een grondige dakinspectie. Ook dit kunt u met een gerust hart overlaten aan de specialisten van Op en Top Dakdekkersbedrijf. Dit kan preventief gebeuren op jaarbasis, maar ook als u het vermoeden heeft dat uw platte dak lekkage heeft of gerepareerd moet worden.

Plat dak vervangen

We voorzien u altijd van de beste service. Of u nu een plat dak of een pannendak wilt laten vervangen. Een plat dak vervangen kan ook betekenen dat er slechts delen van het dakleer vervangen moeten worden. Bijvoorbeeld door toedoen van stormschade of slijtage. Het bitumen wordt daardoor poreus en veroorzaakt langzaam maar zeker lekkage met alle gevolgen van dien. Voor het laten verhelpen van een daklekkage in Amsterdam kunt u tevens op ons vakmanschap rekenen.

Gratis & vrijblijvende offerte