DAKLEKKAGE

Een daklekkage is een vervelend probleem dat voor veel ongemak zorgt. Het lijkt misschien zomaar ontstaan, maar niets is minder maar. Vaak is er jarenlang sprake van slijtage geweest en heeft dit er uiteindelijk voor gezorgd dat er lekkage is ontstaan. Bij Op en Top Dakdekkersbedrijf helpen we u graag bij het vinden van de oorzaak en het verhelpen hiervan. Zo kunt u er weer jaren tegenaan met uw dak!

Diverse oorzaken

Een daklekkage kan diverse oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat uw dakisolatie of dakbedekking is aangetast. Wanneer dit het geval is en uw dak wordt nooit onderhouden, kan er lekkage ontstaan. Afhankelijk van de oorzaak en de omvang van de schade kunnen we u adviseren een reparatie uit te laten voeren, of een dakrenovatie.

Jaarlijkse dakinspectie

Een dak lijkt een vanzelfsprekend onderdeel van uw woning, het heeft een lange levensduur, maar vereist zeker periodiek onderhoud wilt u nare verrassingen zoals een lekkage voorkomen. Bij Op en Top Dakdekkersbedrijf kunt u daarom ook terecht voor een jaarlijkse dakinspectie. Één van onze deskundige komt dan langs om uw dak volledig te inspecteren en wanneer er iets ontdekt wordt, zorgen we ervoor dat dit snel wordt opgelost. De volgende problemen kunt u voorkomen door jaarlijks uw dak te laten inspecteren:

-Dakpannen die los liggen of niet goed meer op elkaar aansluiten;
-Aantasting van houtwerk of isolatiemateriaal;
-Vocht of schimmel op het binnenmuren of plafonds;
-Aantasting door algen en mos;
-Lekkage van nokvorsten of losliggende nokvorsten.

Voor Spoed bel met
085-1300 751

of open een Ticket klik hier    Ervaring sinds 2005, wij werken met de beste materialen en service.

    Belangrijk Dit is onze nieuwe service – uw feedback helpt ons enorm om de juiste service te kunnen bieden. Dank u!

    Ondersteund door brancheorganisaties en partners