op & top dakdekkersbedrijf
het bedrijf met vakmanschap

Het blijft voor ons een brandende, nooit eindigende passie om de resultaten bij onze klanten te maximaliseren en hun wensen te overtreffen. Meer informatie!

heeft u ons gezien op RTL 4. Van woonvilla naar droomvilla. ontdek het hier Wij werken met gediplomeerde professionals. Om superieure prestaties te leveren. ontdek het hier Het verschil zijn wij Service is "vakmanschap“ Kom meer te weten over ons Sinds 2005 Expertise. We weten precies wat er nodig is Verken onze projecten 1/3

NOODGEVALLEN SERVICE – Wij zijn 24/7 bereikbaar omdat een daklekkage zich nooit aankondigt. Spoednummer  085-1300 751

Op en Top Dakdekkersbedrijf

Op en Top dakdekkersbedrijf is de toegewijde partner
voor al uw dakwerkzaamheden.

Daklekkage laten verhelpen in Amsterdam.

Daklekkage Amsterdam. Als u een daklekkage wilt laten verhelpen in Amsterdam kunt u rekenen op de specialisten van Op en Top Dakdekkersbedrijf. Binnen onze onderneming werken we met ervaren en vakkundige dakdekkers. Dat garandeert u niet alleen van een professionele reparatie, maar ook van de beste service. Of dat nu gaat om het repareren van een daklekkage in Amsterdam, of het vervangen van een pannendak.

Wat de oorzaak van de daklekkage in Amsterdam ook is, een tijdige en vakkundige reparatie is van groot belang. Zo voorkomt u dat vocht meer schade toebrengt aan de dakconstructie waardoor het dak minder solide of zelfs onbetrouwbaar kan worden. Bij Op en Top Dakdekkersbedrijf begrijpen we dat. Daarom voeren we al onze reparaties voor daklekkage in Den Bosch of Amsterdam met de grootste precisie uit.

Dakdekkersbedrijf voor daklekkage omgeving Amsterdam

Een reparatie wordt altijd voorafgegaan door een dakinspectie. Zo weten we precies waar de lekkage door wordt veroorzaakt.  Naar aanleiding van de inspectie weten we precies de beste manier hoe er gerepareerd kan worden. Naast het verhelpen van daklekkage in Amsterdam, zijn we binnen ons dakdekkersbedrijf ook gespecialiseerd in diverse andere werkzaamheden en reparaties. Ook als het pannendak vervangen moet worden kunt u rekenen op onze ervaring en vakmanschap.

Dakinspectie of Daklekkage

Dit kan nodig zijn tijdens de nieuwbouw of renovatie van een woning, maar ook als het huidige pannendak onderhevig is aan slijtage door ouderdom. Juist dan is de kans op schadelijke lekkages groot. Als de schade te omvangrijk is, kan ervoor gekozen worden om het pannendak te laten vervangen. Ook dan staan we voor u klaar. Naast het repareren van daklekkage in Amsterdam, staan we ook voor u klaar als u een plat dak wilt laten vervangen.

Uiteraard worden de werkzaamheden aan het dak geheel volgens uw wensen uitgevoerd. Daarbij houden we rekening met de conditie en de behoefte van het huidige dak. Denk hierbij aan het gebruik van de gewenste materialen. Op en Top Dakdekkersbedrijf voert tevens de jaarlijkse dakinspectie voor u uit. Zo blijft u op de hoogte van de conditie van uw dakconstructie, en kan een vervelende daklekkage in Amsterdam voorkomen worden.

Wilt u dit voor zijn, dan is een jaarlijkse inspectie aan uw dak aan te raden.

Jaarlijkse inspectie.

Het dak van uw woning zorgt ervoor dat u er warm, droog en natuurlijk comfortabel bij zit. Ondanks dat het dak een lange levensduur heeft, betekent dit niet dat u er geen onderhoud aan hoeft te plegen. Het lijkt vanzelfsprekend en u staat er misschien niet bij stil, maar ongemerkt kan er schade optreden aan uw dak. Wanneer u dit niet op tijd ontdekt of laat repareren, kan dit voor een hoop onaangename situaties zorgen. Zoals lekkages en desalniettemin gevaarlijke situaties bij een storm.

Project Management Service:
  • Project Management en belangenbehartiging eigenaar
  • Hulp bij aanvragen eventuele vergunningen
  • Project Management als adviseur (PMa)
  • Project Management als uitvoerder (PMu)

wat we doen.

We renoveren, construeren en onderhouden alles op het gebied van daken, waarvan we de gedachte van onze klanten waarmaken.

Belangrijk Dit is onze nieuwe service – uw feedback helpt ons enorm om de juiste service te kunnen bieden. Dank u!

faciliteiten die we bedienen

Onze faciliteitenfocus omvat een breed scala aan unieke projecttypes en klantgerichte oplossingen.

Bekijk onze projecten hieronder
& ontdek meer wat wij voor u kunnen betekenen.

Ons gevarieerde portfolio vertegenwoordigt decennia aan bouwervaring, ondersteund door een passie voor kwaliteit, uitstekende klantenservice en de nieuwste technologieën.

Ondersteund door brancheorganisaties en partners    Beta

    We streven ernaar om ​de beste naam op te bouwen en een verschil te maken in de bouwwereld – Met vriendelijke groet!