op & top dakdekkersbedrijf
het bedrijf met vakmanschap

Het blijft voor ons een brandende, nooit eindigende passie om de resultaten bij onze klanten te maximaliseren en hun wensen te overtreffen. Meer informatie!

heeft u ons gezien op RTL 4. Van woonvilla naar droomvilla. ontdek het hier Wij werken met gediplomeerde professionals. Om superieure prestaties te leveren. ontdek het hier Het verschil zijn wij Service is "vakmanschap“ Kom meer te weten over ons Sinds 2005 Expertise. We weten precies wat er nodig is Verken onze projecten 1/3

NOODGEVALLEN SERVICE – Wij zijn 24/7 bereikbaar omdat een daklekkage zich nooit aankondigt. Spoednummer  085-1300 751

Dakinspectie nodig?

Op en Top dakdekkersbedrijf is de toegewijde partner
voor al uw dakwerkzaamheden.

Dakinspectie nodig?.

Deskundige dakinspectie door ervaren vakmensen

Je denkt dat het verstandig is om het dak van je bedrijf of woning te laten inspecteren? Neem dan contact op met Op en Top Dakdekkersbedrijf. Wij zijn werkzaam door het hele land. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres. Is er een speciale reden waarom je het dak wilt laten inspecteren? Zijn er bepaalde ongemakken? Er missen dakpannen of een aantal ervan zijn duidelijk aan vervanging toe? Heb je te maken met een vervelende daklekkage? Maak dan gerust ook gebruik van onze spoedservice. Wij adviseren mensen om elk jaar een inspectie van het dak te laten uitvoeren. Ook wanneer er nog geen duidelijk zichtbare problemen aanwezig zijn. Zo voorkom je namelijk grote problemen op een later moment.

Dakinspectie mogelijk bij ieder dak

Voor de dakdekkers van Op en Top Dakdekkersbedrijf maakt het niet uit om welk dak het gaat. Of je nu een hellend dak, een pannendak of een plat dak hebt, wij zijn er voor een professionele controle. Ook de reparaties voeren wij zonder problemen op alle soorten daken uit. Neem vandaag nog contact op en we maken meteen een afspraak. Onze vakmensen zijn VCA gediplomeerd. Laat je dak elk jaar even controleren. Vaak heb je het zelf niet in de gaten als er een aantal dakpannen minder goed aansluiten. Ook een eventuele aantasting van het hout in de dakconstructie wordt alleen opgemerkt tijdens een inspectie. Op die manier ben je er op tijd bij en kun je ernstige schade aan het dak voorkomen. Tijdens een reparatie maken we enkel gebruik van de beste en de nieuwste materialen. Uiteraard ontvang je garantie op de door ons uitgevoerde herstelwerkzaamheden. Vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Dakinspectie of Daklekkage

Neem contact op met allround dakdekkersbedrijf
Ons dakdekkersbedrijf is er voor zowel bedrijven als particulieren. Heb je te maken met een vervelende schade aan het dak? Is er sprake van een fikse lekkage? Maak dan zeker gebruik van onze spoedservice. Neem contact op en we komen zo snel mogelijk bij je langs voor een professionele dakreparatie. We staan 7 dagen in de week en 24 uur per dag voor je klaar. Is er sprake van een minder dringende klus zoals bijvoorbeeld het vervangen van oudere dakpannen of een renovatie van de schoorsteen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Vul het contactformulier op de website in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je een spoedklus voor ons, bel dan meteen het nummer dat je leest op de site. Op onze professionaliteit kun je met een gerust hart vertrouwen.

Wilt u dit voor zijn, dan is een jaarlijkse inspectie aan uw dak aan te raden.

Jaarlijkse inspectie.

Het dak van uw woning zorgt ervoor dat u er warm, droog en natuurlijk comfortabel bij zit. Ondanks dat het dak een lange levensduur heeft, betekent dit niet dat u er geen onderhoud aan hoeft te plegen. Het lijkt vanzelfsprekend en u staat er misschien niet bij stil, maar ongemerkt kan er schade optreden aan uw dak. Wanneer u dit niet op tijd ontdekt of laat repareren, kan dit voor een hoop onaangename situaties zorgen. Zoals lekkages en desalniettemin gevaarlijke situaties bij een storm.

Project Management Service:
  • Project Management en belangenbehartiging eigenaar
  • Hulp bij aanvragen eventuele vergunningen
  • Project Management als adviseur (PMa)
  • Project Management als uitvoerder (PMu)

wat we doen.

We renoveren, construeren en onderhouden alles op het gebied van daken, waarvan we de gedachte van onze klanten waarmaken.

Belangrijk Dit is onze nieuwe service – uw feedback helpt ons enorm om de juiste service te kunnen bieden. Dank u!

faciliteiten die we bedienen

Onze faciliteitenfocus omvat een breed scala aan unieke projecttypes en klantgerichte oplossingen.

Bekijk onze projecten hieronder
& ontdek meer wat wij voor u kunnen betekenen.

Ons gevarieerde portfolio vertegenwoordigt decennia aan bouwervaring, ondersteund door een passie voor kwaliteit, uitstekende klantenservice en de nieuwste technologieën.

Ondersteund door brancheorganisaties en partners    Beta

    We streven ernaar om ​de beste naam op te bouwen en een verschil te maken in de bouwwereld – Met vriendelijke groet!