DAKRENOVATIE

Het dak is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van uw woning. Kortom wanneer uw dak zijn levensduur heeft bereikt of anderzijds schade heeft dat niet met reparatie te verhelpen is, dan is dakrenovatie de oplossing. Het uitvoeren van dakrenovatie moet goed en op tijd gebeuren, wilt u voorkomen dat de kosten hoog oplopen.

Daarom bent u bij Op en Top Dakdekkersbedrijf aan het juiste adres voor dakrenovatie. We zijn een allround bedrijf dat gespecialiseerd is in dak- en schoorsteenwerkzaamheden.

Over dakrenovatie

Sommige kleine gebreken in uw dak kunnen verholpen worden met een dakreparatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gebreken, zoals dakpannen die verschoven zijn op een hellend dak of scheurtjes in de dakbedekking. Dit kan tenslotte vervelende gevolgen hebben zoals daklekkage. Als gebreken op tijd worden ontdekt, kunnen deze gerepareerd worden. Wanneer uw dakbedekking schade heeft van een breder oppervlak of simpelweg zijn levensduur heeft bereikt, is het verstandiger om uw dak te laten renoveren. Dit moet op tijd gebeuren, een verouderd dakbedekking kan namelijk ongemerkt uw dakconstructie aantasten.

We staan voor u klaar!

Bij dakrenovatie worden uw dakpannen vervangen, gedeeltelijk of volledig. U hoeft zich daarna jarenlang geen zorgen meer te maken over uw dak. Waarom uw dak laten renoveren door Op en Top Dakdekkersbedrijf.

-Professionele service voor particulieren en bedrijven;
-De laagste prijzen;
-Kwaliteits vakmanschap en jarenlange ervaring;
-10 jaar garantie op onze werkzaamheden en materialen;
-Betrouwbaar in tijds- en budgetafspraak

Voor Spoed bel met
085-1300 751

of open een Ticket klik hier    Ervaring sinds 2005, wij werken met de beste materialen en service.

    Belangrijk Dit is onze nieuwe service – uw feedback helpt ons enorm om de juiste service te kunnen bieden. Dank u!

    Ondersteund door brancheorganisaties en partners