[tmc_serviceslistinglinks]

Laat uw dakpannen vervangen op professionele en vakkundige wijze

Is het tijd om uw dakpannen te vervangen? Uw dak vormt een belangrijk onderdeel van uw huis. Het zorgt ervoor dat u er warm, droog en comfortabel bij zit. Het is echter wel een onderdeel dat onderhoud vereist. Doet u niks aan schade in uw dak, dan kan dit vervelende gevolgen hebben. Op en Top Dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in dak- en schoorsteenwerkzaamheden. We zijn u graag van dienst.

Wanneer dakpannen laten vervangen?

Er kunnen diverse redenen zijn waarom u dakpannen kunt laten vervangen. We sommen de belangrijkste redenen op:

• De dakpannen zijn stuk;
• De dakpannen zijn poreus geworden;
• De nokjes zijn gebroken;
• U wilt riet vervangen door dakpannen;
• Wanneer pannen niet hergebruikt kunnen worden bij dakisolatie;
• Wanneer uw dak bedekt is met verschillende soorten en kleuren dakpannen;
• Wanneer uw pannen te vies zijn geworden en moeilijk zijn schoon te krijgen.

Reparatie of renovatie?

Dakpannen gaan in principe lang mee. Na verloop van tijd kunnen er beschadigingen optreden, deze kunnen met een dakreparatie worden verholpen. Wanneer de schade te groot is en/of de dakpannen heel oud zijn, is een dakrenovatie een betere oplossing. Hierbij worden uw dakpannen vervangen en kunt u weer jaren vooruit.

Op en Top Dakdekkersbedrijf

Op en Top Dakdekkersbedrijf heeft meerderen vestigingen door Nederland, Wij onderscheiden ons door een professionele aanpak en vakmanschap. Klanttevredenheid staat bij hoog in het vaandel. Wanneer u uw dakpannen wilt laten vervangen, nodigen we u graag uit om vrijblijvend en gratis een offerte bij ons aan te vragen. Neem een kijkje op onze website voor de contactgegevens van een vestiging bij u in de buurt.

Gratis & vrijblijvende offerte