fbpx

Nieuwe dakpannen Rijswijk: VH Blauw Gesmoord

Bij de door de vorige bewoners slecht onderhouden woonhuis in Rijswijk hebben we onlangs het pannendak vervangen en zinken goten vernieuwd, ook hebben we het platte dak voorzien van isolatie en een witte bitumen.
De oude dakpannen werden verwijderd en vervangen door nieuwe VH dakpannen in Blauw Gesmoord ook plaatsen we 2 velux dakramen.

De oude dakgoot werd verwijderd en vervangen door een zinkenmastgoot.
Het plat dak werd verwijderd en afgevoerd daarna voorzien van isolatie en en wit dakleer voor een koeler woning in de hete zomer maantjes ook werd dit dak voorzien van 3 lichtspots.

Wanneer zijn dakpannen aan vervanging toe?

Keramisch:
Na een periode van circa 70 jaar verliezen keramische dakpannen hun waterwerende kracht. Oftewel; ze worden poreus. Doordat ze poreus worden houden ze vocht vast en krijgen ook algen en mos de kans om meer grip te krijgen op uw dakpannen. Teveel vocht in een dakpan betekent ook nog eens dat ze bij vriezen kunnen gaan scheuren.

Beton:
Na een periode van circa 30 jaar verliezen betonpannen hun water werende kracht. Oftewel; ze worden poreus. Doordat ze poreus worden houden ze vocht vast en krijgen ook algen en mos de kans om meer grip te krijgen op uw dakpannen. Teveel vocht in een dakpan betekent ook nog eens dat ze bij vriezen kunnen gaan scheuren. Vaak merkt u het als u uw dakgoten schoonmaakt er gruis in de goot ligt, dit is echt van het slijten van uw betonpannen.

Is het al nodig om uw dakpannen te vervangen?

We kunnen ons voorstellen dat u niet weet of uw dakpannen al vervangen moeten worden. We komen daarom graag eerst eens gratis uw dak inspecteren, zodat u weet hoe uw dakpannen er aan toe zijn. Daarna bepreken we graag met u de mogelijkheden.

Meer weten over het leggen van nieuwe dakpannen?

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken of meer informatie ontvangen over dakrenovatie of dakisolatie, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.


Gratis & vrijblijvende offerte