fbpx
deventer3
deventer2
deventer1
deventer 4

Schoorsteen in oorspronkelijke staat terug metselen bij woning uit 1900 in Bussum

In opdracht van gemeenten Deventer onderhoud werkzaamheden aan monumentaal pand op muggenplein 9 Deventer. De opdracht vanuit de gemeente aan dit monumentenpand was om de bestaande nokvorsten te verwijderen en het terug te plaatsten in cement in de originele staat.


Gratis & vrijblijvende offerte

20181030_110727
20181101_145800
Bussum3
Bussum4

Schoorsteen in oorspronkelijke staat terug metselen bij woning uit 1900 in Bussum

Omdat de vorige bewoners in 1992 de oorspronkelijke schoorsteen 2 meter heeft inlaten korten heeft dit geleid tot lekkage op zolder en trek vermindering voor de openhaard, nu 26 jaar later het overgebleven schoorsteentje gesloopt en compleet opnieuw op gemetseld in oorspronkelijke staat. Nu is deze blikvanger weer een prachtig aanzicht inde straat.


Gratis & vrijblijvende offerte

Nieuwe zinkengoten

In Abcoude verzorgden wij nieuwe zinkengoten voor een blok van 4 aaneengesloten huizen. Het bijzondere van dit project was, dat we eerst de lelijke bestaande pvcgoten en beugels hebben verwijdert en er nu een zinken dakgoot compleet met beugels hebben gehangen WAAROM zink?? Kleine meer kosten maar gaat wel minimaal 35 jaar mee.


Gratis & vrijblijvende offerte

Nieuwe dakpannen Rijswijk: VH Blauw Gesmoord

Bij de door de vorige bewoners slecht onderhouden woonhuis in Rijswijk hebben we onlangs het pannendak vervangen en zinken goten vernieuwd, ook hebben we het platte dak voorzien van isolatie en een witte bitumen.
De oude dakpannen werden verwijderd en vervangen door nieuwe VH dakpannen in Blauw Gesmoord ook plaatsen we 2 velux dakramen.

De oude dakgoot werd verwijderd en vervangen door een zinkenmastgoot.
Het plat dak werd verwijderd en afgevoerd daarna voorzien van isolatie en en wit dakleer voor een koeler woning in de hete zomer maantjes ook werd dit dak voorzien van 3 lichtspots.

Wanneer zijn dakpannen aan vervanging toe?

Keramisch:
Na een periode van circa 70 jaar verliezen keramische dakpannen hun waterwerende kracht. Oftewel; ze worden poreus. Doordat ze poreus worden houden ze vocht vast en krijgen ook algen en mos de kans om meer grip te krijgen op uw dakpannen. Teveel vocht in een dakpan betekent ook nog eens dat ze bij vriezen kunnen gaan scheuren.

Beton:
Na een periode van circa 30 jaar verliezen betonpannen hun water werende kracht. Oftewel; ze worden poreus. Doordat ze poreus worden houden ze vocht vast en krijgen ook algen en mos de kans om meer grip te krijgen op uw dakpannen. Teveel vocht in een dakpan betekent ook nog eens dat ze bij vriezen kunnen gaan scheuren. Vaak merkt u het als u uw dakgoten schoonmaakt er gruis in de goot ligt, dit is echt van het slijten van uw betonpannen.

Is het al nodig om uw dakpannen te vervangen?

We kunnen ons voorstellen dat u niet weet of uw dakpannen al vervangen moeten worden. We komen daarom graag eerst eens gratis uw dak inspecteren, zodat u weet hoe uw dakpannen er aan toe zijn. Daarna bepreken we graag met u de mogelijkheden.

Meer weten over het leggen van nieuwe dakpannen?

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken of meer informatie ontvangen over dakrenovatie of dakisolatie, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.


Gratis & vrijblijvende offerte

Woning in bilthoven voorzien van nieuwe sneldekkers

Woning in bilthoven voorzien van nieuwe sneldekkers of ook wel genoemd “betondakpannen”
De ouden betonpannen waren na 28 jaar al aan vervangen toe ze waren oppervlak poreus geworden. Gevolg bij lange regenduur lekkage onder de pannen waarbij de panlatten en hout werk aan het rotte waren

Oplossing van lekkage

Oplossing van lekkage en voor nog grote schade te beperken was uiteraard het completen dakvoorzien van nieuwe betonpannen en waar nodig het houtwerk vernieuwen.

Pluspunten:


Gratis & vrijblijvende offerte

IMG-20180314-WA0011
IMG-20180314-WA0009
IMG-20180314-WA0007

Renovatie Roefdaken en Felsdaken


Gratis & vrijblijvende offerte

onderhoudswerkzaamheden karel V hotel utrecht
karel v hotel

onderhoud en reinigingswerkzaamheden, bij Karel de v hotel Utrecht

Grote schoorsteen renovatie van voormalig oud bakkerij bussum

Dakbedekking (bitumen) vervangen, plaatsen dak isolatie platen, en plaatsen en leveren dak doorgang Velux, Utrecht.

         

Breda: Ouden zinken dakgoot (8 jaar oud) had lekkage, dakgoot was fout aangebracht door aannemer bij de bouw van het huis. Wij hebben de ouden dakgoot verwijderen constructie fouten aangepast en de nieuwen dakgoot op maat gemaakt en geplaatst.