op & top dakdekkersbedrijf
het bedrijf met vakmanschap

Het blijft voor ons een brandende, nooit eindigende passie om de resultaten bij onze klanten te maximaliseren en hun wensen te overtreffen. Meer informatie!

heeft u ons gezien op RTL 4. Van woonvilla naar droomvilla. ontdek het hier Wij werken met gediplomeerde professionals. Om superieure prestaties te leveren. ontdek het hier Het verschil zijn wij Service is "vakmanschap“ Kom meer te weten over ons Sinds 2005 Expertise. We weten precies wat er nodig is Verken onze projecten 1/3

NOODGEVALLEN SERVICE – Wij zijn 24/7 bereikbaar omdat een daklekkage zich nooit aankondigt. Spoednummer  085-1300 751

Pannendaken vernieuwen, renoveren of repareren

Op en Top dakdekkersbedrijf is de toegewijde partner
voor al uw dakwerkzaamheden.

Pannendaken vernieuwen Helvoirt

Pannendaken vernieuwen in Helvoirt? Op zoek naar een dakdekker in Rijen? Moeten uw dakpannen vervangen worden?
Dan kunnen wij snel en tegen een scherp tarief uw oude pannendak verwijderen. Tevens is het mogenlijk om een nieuw pannendak aan te brengen.
Vaak hoeft dit niet langer te duren dan slechts twee werkdagen.

De meeste pannendaken zijn tegenwoordig prima geïsoleerd. Waardoor het vaak bij vernieuwing van uw dak, voldoende is om alleen de dakpannen en panlatten te vervangen. We kijken wel gelijk of het nodig is om een dampdoorlatende folie aan te brengen. Let u erop dat vaak wordt door dakdekkersbedrijven onnodig aangegeven dat ook de isolatieplaten vervangen moeten worden. Wanneer dit niet nodig is brengt dit weer extra kosten met zich mee.

Laat u goed voorlichten of dit wel noodzakelijk is. In veel gevallen kunnen wij volstaan met het aanbrengen van een nieuwe dampdoorlatende folie op het bestaande dakbeschot. Hierop plaatsen wij de nieuwe panlatten en dakpannen.. Zonder onnodige kosten kunt u dan weer tientallen jaren met een gerust hart storm en regen trotseren.

In sommigen gevallen is het niet noodzakelijk al uw dakpannen te vernieuwen. Wij vervangen de beschadigde pannen door nieuwe of gebruikte dakpannen. Zorg ervoor dat kapotte dakpannen tijdig worden vervangen, een afwaaiende dakpan kan veel schade veroorzaken.

Het is wel van belang dat hierbij voldoende aandacht wordt besteed aan de nokvorsten. De kans op scheuren en/of lekkage is aanwezig vooral als deze nog in cement liggen . Meer informatie hierover vindt u op de pagina over nokvorsten. De meest voorkomende typen dakpannen en nokvorsten kunnen wij uit voorraad leveren. Daardoor is uw dak snel weer gerepareerd en kunt u nog vele jaren plezier hebben van een betrouwbaar pannendak. Pannendaken vernieuwen Helvoirt wij wachten op uw vragen

Dakreparatie

Als u op zoek bent naar een full-service bouwmanagementbedrijf, neem dan contact op met Op en top dakdekkersbedrijf. Beschouw ons als een verlengstuk van uw team. We werken met u samen vanaf de eerste dag van uw project – plannen, ontwerpen en renoveren van een kwalitatief hoogstaand, functioneel project dat de beste waarde oplevert voor elke cent die aan uw project wordt besteed.

Jaarlijkse inspectie.

Het dak van uw woning zorgt ervoor dat u er warm, droog en natuurlijk comfortabel bij zit. Ondanks dat het dak een lange levensduur heeft, betekent dit niet dat u er geen onderhoud aan hoeft te plegen. Het lijkt vanzelfsprekend en u staat er misschien niet bij stil, maar ongemerkt kan er schade optreden aan uw dak. Wanneer u dit niet op tijd ontdekt of laat repareren, kan dit voor een hoop onaangename situaties zorgen. Zoals lekkages en desalniettemin gevaarlijke situaties bij een storm.

Wilt u dit voor zijn, dan is een jaarlijkse inspectie aan uw dak aan te raden.

Project Management Service:
  • Project Management en belangenbehartiging eigenaar
  • Hulp bij aanvragen eventuele vergunningen
  • Project Management als adviseur (PMa)
  • Project Management als uitvoerder (PMu)

wat we doen.

We renoveren, construeren en onderhouden alles op het gebied van daken, waarvan we de gedachte van onze klanten waarmaken.

Belangrijk Dit is onze nieuwe service – uw feedback helpt ons enorm om de juiste service te kunnen bieden. Dank u!

faciliteiten die we bedienen

Onze faciliteitenfocus omvat een breed scala aan unieke projecttypes en klantgerichte oplossingen.

Bekijk onze projecten hieronder
& ontdek meer wat wij voor u kunnen betekenen.

Ons gevarieerde portfolio vertegenwoordigt decennia aan bouwervaring, ondersteund door een passie voor kwaliteit, uitstekende klantenservice en de nieuwste technologieën.

Ondersteund door brancheorganisaties en partners    Beta

    We streven ernaar om ​de beste naam op te bouwen en een verschil te maken in de bouwwereld – Met vriendelijke groet!