fbpx

Pannendaken vernieuwen Dommelen

Pannendaken vernieuwen Dommelen. Moeten uw dakpannen vervangen worden?
Dan kunnen wij snel en tegen een scherp tarief uw oude pannendak verwijderen. Tevens is het mogenijk om een nieuw pannendak aan te brengen.
Vaak hoeft dit niet langer te duren dan slechts twee werkdagen.

De meeste pannendaken zijn tegenwoordig prima geïsoleerd. Waardoor het vaak bij vernieuwing van uw dak, voldoende is om alleen de dakpannen en panlatten te vervangen. We kijken wel gelijk of het nodig is om een dampdoorlatende folie aan te brengen. Let u erop dat vaak wordt door dakdekkerbedrijven onnodig aangegeven dat ook de isolatieplaten vervangen moeten worden. Waarneer dit niet nodig is brengt dit weer extra kosten met zich mee.

Laat u goed voorlichten of dit wel noodzakelijk is. In veel gevallen kunnen wij volstaan met het aanbrengen van een nieuwe dampdoorlatende folie op het bestaande dakbeschot. Hierop plaatsen wij de nieuwe panlatten en dakpannen.. Zonder onnodige kosten kunt u dan weer tientallen jaren met een gerust hart storm en regen trotseren.

In sommigen gevallen is het niet noodzakelijk al uw dakpannen te vernieuwen. Wij vervangen de beschadigde pannen door nieuwe of gebruikte dakpannen. Zorg ervoor dat kapotte dakpannen tijdig worden vervangen, een afwaaiende dakpan kan veel schade veroorzaken.

Het is wel van belang dat hierbij voldoende aandacht wordt besteed aan de nokvorsten. De kans op scheuren en/of lekkage is aanwezig vooral als deze nog in cement liggen . Meer informatie hierover vindt u op de pagina over nokvorsten. De meest voorkomende typen dakpannen en nokvorsten kunnen wij uit voorraad leveren. Daardoor is uw dak snel weer gerepareerd en kunt u nog vele jaren plezier hebben van een betrouwbaar pannendak.

Dakreparatie

Bij oudere pannendaken komt het regelmatig voor dat er enkele dakpannen kapot zijn. De panlatten zijn rot of gebroken of de nokvorsten gescheurd zijn of los liggen. Met name wanneer de nokvorsten nog in cement liggen, zullen hier op den duur problemen mee ontstaan doordat de specie poreus word. Hierdoor kan het water doorslaan met lekkage als gevolg. Bovendien komen de nokvorsten dan los te liggen.

Echter zijn in de meeste gevallen de dakpannen nog goed en is het zeker niet nodig om alle dakpannen te vernieuwen.

U kunt dan aanzienlijk besparen op de kosten van uw dakrenovatie door de oude pannen te hergebruiken. Aanbrengen van een dampdoorlatende folie en nieuwe panlatten is dan een prima oplossing waarmee u weer jarenlang plezier kunt hebben van een betrouwbaar dak tegen een fractie van de kosten die u kwijt bent voor vernieuwing van het complete dak.
De nokvorsten zullen vastgezet worden met een flexibele dakmortel, zodat problemen van losliggende of kapotte vorsten voorgoed tot het verleden behoren. Ook voor isolatie van uw dak bent u bij ons aan het juiste adres. Door toepassing van de nieuwste technieken op het gebied van dakisolatie kunt u met een minimale investering door het isoleren van uw dak flink besparen op de stookkosten. Diverse subsidiemogelijkheden maken het extra aantrekkelijk om uw dak nu te isoleren.

Kiest u ook voor ons ?

Op en Top Dakdekkersbedrijf heeft meerderen vestigingen door Nederland, Wij onderscheiden ons door een professionele aanpak en vakmanschap. Klanttevredenheid staat bij hoog in het vaandel. Wanneer u uw dakpannen wilt laten vervangen, nodigen we u graag uit om vrijblijvend en gratis een offerte bij ons aan te vragen. Neem een kijkje op onze website voor de contactgegevens van een vestiging bij u in de buurt.

Met 30 jaar garantie op de dakpannen en 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. Met de focus om uw tevreden te stellen , kunt u met alle geruststelling op ons vertrouwen voor de werkzaamheden aan uw pand. Onze werkzaamheden gebeuren door en met professionele mensen en materialen voor particulieren en bedrijven.

Dakdekkersbedrijf

Gratis Vrijblijvende Offerte

Wij zullen uw met een brede glimlach advies geven wat voor uw aankomend project de juiste en beste oplossing is. Vraag en discuseer met ons over de verschillende oplossingen voor uw project. Ons advies en offerte is gratis !

Gratis & vrijblijvende offerte